Betrouwbare Stappen Om E-Mails In Gmail Door Te Sturen Met Filters?

Heeft u betrouwbare stappen nodig om te weten hoe u e-mails doorstuurt in Gmail met behulp van filters? Dan zou je blij zijn, want je hebt zeker het juiste blok gevonden. En als u ook andere vragen heeft, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. Het toegewijde team van experts zal u dan dienovereenkomstig helpen met de hoogste stappen.

Volg de genoemde stappen volgens de instructies om een ​​filter in te stellen om automatisch door te sturen in Gmail:

 Allereerst moet je beginnen met het selecteren van het tandwielpictogram ‘Instellingen’.
 Vervolgens moet u de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
 En nu moet je naar het gedeelte ‘Filters en geblokkeerde adressen’ gaan.
 En dan moet je de knop ‘Een nieuw filter maken’ selecteren.
 Daarna moet u de criteria invoeren voor de e-mail die u wilt doorsturen, zoals naar alle e-mail die u moet invoeren @ in het veld ‘van’. En als u e-mail van een bepaalde afzender wilt doorsturen, moet u dat e-mailadres, naam, domein of een deel hiervan naast ‘Van’ invoeren. Als u nu klaar bent, moet u de knop ‘Filter maken’ selecteren.
 Vervolgens moet u in het volgende venster de optie ‘Een doorstuuradres toevoegen’ selecteren (dit is als u er geen hebt ingesteld), of u kunt een van uw opgeslagen adressen selecteren in het gegeven menu.
 U moet nu het selectievakje ‘Doorsturen naar’ selecteren en vervolgens het adres kiezen waarnaar u deze berichten wilt laten bezorgen in de vervolgkeuzelijst.
 Ten slotte hoeft u alleen maar de knop ‘Filter maken’ te selecteren en de e-mail die overeenkomt met de criteria wordt doorgestuurd naar het adres.

OPMERKING: Nu moet u weten dat wanneer u een filter maakt dat bepaalde berichten naar een ander e-mailadres doorstuurt, er een melding in uw inbox verschijnt; het zal aangeven dat uw filters sommige van uw e-mails doorsturen. En deze herinnering verschijnt alleen de eerste week nadat je het filter hebt ingesteld.

Als je eenmaal klaar bent met de bovenstaande stappen, zou je er goed aan moeten doen om hetzelfde zelf te doen. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact Gmail servicenummer. De monteurs staan ​​dan direct voor u klaar om u verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *