Betrouwbare Stappen Om Een ​​Afwezigheidsreactie In Te Stellen In Gmail

Ben je op zoek naar de meest betrouwbare stappen om een ​​afwezigheidsbericht in Gmail in te stellen? Dan zou je heel blij zijn te weten dat je in deze blog meteen geholpen wordt met het nodige. En als je ook andere Gmail-storingen hebt, kun je gerust het Gmail klantenservicenummer bellen. Dan staat het efficiënte team van experts in een mum van tijd voor je klaar.

Hieronder volgen de stappen om een ​​afwezigheidsantwoord in uw Gmail-account in te stellen:

 Allereerst moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek van Gmail selecteren.
 Hierna moet u de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
 En dan moet je ook het tabblad ‘Algemeen’ selecteren.
 Vervolgens moet u in het gedeelte ‘Vakantieresponder’ de ‘Vakantieresponder AAN’ selecteren.
 U moet nu een onderwerp invoeren (zoals ‘Afwezig tot de 24e’) en de berichttekst.

TIP: U moet weten dat uw bericht moet bevatten wanneer u afwezig zult zijn, de datum waarop u weer op kantoor zult zijn, met wie u tijdens uw afwezigheid contact moet opnemen, samen met hun contactgegevens, en ook of u wel of niet zult controleren e-mails terwijl u weg bent.

 En nu moet u in het veld ‘Eerste dag’ de eerste datum van uw afwezigheid selecteren. En dan moet u de ‘Laatste dag’ selecteren en de laatste datum specificeren waarop u niet op kantoor zult zijn.
 Als u vervolgens alleen automatische antwoorden wilt sturen naar mensen in uw adresboek, selecteert u de optie ‘Alleen een reactie sturen naar mensen in mijn contacten’.
 Ten slotte moet u nu de knop ‘Wijzigingen opslaan’ onderaan het scherm selecteren.

Je zou nu klaar moeten zijn met het bovenstaande proces en zou hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen verwerken. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact Gmail servicenummer. En de ijverige technici staan ​​direct voor je klaar om je verder te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *