Hoe gebruik ik de Hangouts Chat-functie in Gmail?

Wil je leren hoe je de Hangouts Chat-functie in Gmail gebruikt? Zo ja, dan wordt u zeker binnen de kortste keren begeleid met de meest geschikte stappen. En als u ook andere vragen heeft, kunt u contact opnemen met het Gmail klantenservice nummer. Dan zal het zeer ervaren team u dienovereenkomstig helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Google Chats-sessie te starten:

  1. Ten eerste moet je Hangouts vinden in de linkerbenedenhoek van je Gmail-inboxscherm. Je zou alle huidige Hangouts-contacten net onder je naam moeten zien staan.
  2. En om nu een contact toe te voegen, moet je het ‘Plusteken +’ selecteren.
  3. Gebruik vervolgens de zoekbalk om iemand te zoeken. Je moet een contact kiezen dat Hangouts al gebruikt, of je kunt ook een uitnodiging sturen om te chatten met iemand die het momenteel niet gebruikt.
  4. Nadat je dit hebt gedaan, moet je, om een ​​chat te kunnen sturen, met je cursor over een contactpersoon bewegen en vervolgens de optie ‘Chat’ selecteren (het pictogram met de quote-ballon).
  5. En dan verschijnt er een nieuwe chatbox in de rechterbenedenhoek van Gmail. U hoeft alleen uw bericht in het tekstveld te typen en op de ‘Enter’-toets op uw toetsenbord te drukken om het te verzenden. Daarna verschijnt uw bericht in het venster. Wanneer uw contactpersoon nu reageert, verschijnen hun berichten ook in het venster.
  6. Ten slotte moet je de ‘Controls’ gebruiken om het venster uit te klappen (pijl), een videogesprek te starten (de videocamera), of je zou een groeps-Hangout kunnen maken (alleen de persoon met het plus + -teken). En als u klaar bent, hoeft u het venster alleen maar te sluiten door het ‘X’-symbool te selecteren.

Als u eenmaal klaar bent met het bovengenoemde proces, zou u tevreden en goed moeten zijn om hetzelfde te beheren. Desalniettemin, als u een aantal gerelateerde problemen tegenkomt, kunt u contact Gmail servicenummer. De technici staan ​​dan klaar om u te begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *