Hoe Kan Ik Een Profielfoto Toevoegen/Wijzigen In Gmail?

Wil je leren hoe je een profielfoto in Gmail kunt toevoegen/wijzigen? Nou, dan is dit gewoon de perfecte blog voor jou om aan de slag te gaan. En als u ook andere Gmail-vragen hebt die u lastig vallen, kunt u zonder aarzelen het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan helpen de meest efficiënte experts u direct met de benodigde oplossingen.

De volgende genoemde stappen zijn om uw profielfoto in uw Gmail-account toe te voegen/te wijzigen:

  • Selecteer eerst het tandwielpictogram ‘Instellingen’ rechtsboven in Gmail.
  • Vervolgens moet u bij de opties ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
  • En nu moet je op het tabblad ‘Algemeen’ naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Mijn foto’ en vervolgens op de link ‘Over mij’ klikken.
  • Ga dan naar je ‘Over mij’-pagina voor alle diensten van Google en selecteer ‘Profielfoto’.
  • U moet nu naar de knop ‘Wijzigen’ gaan.
  • Nadat u dit heeft gedaan, wordt een venster geopend waarin u een foto kunt uploaden of een foto kunt kiezen die u naar uw Google-account hebt geüpload. U moet nu de foto selecteren waarvan u uw profielfoto wilt maken met behulp van een van de gegeven methoden. En als alternatief kun je ook ‘Camera’ kiezen en een nieuwe maken met je webcam.
  • Vervolgens moet u de nieuwe foto schalen en verplaatsen totdat deze eruitziet zoals u wilt, en vervolgens moet u de knop ‘Opslaan als profielfoto’ selecteren.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat uw profielfoto vierkant moet zijn. En als u er een uploadt met een andere beeldverhouding, moet u deze bijsnijden voordat u deze voor uw profiel kunt gebruiken.

  • Eindelijk werkt Google uw profielfoto bij in al zijn services.

Wanneer u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen volgens de instructies, zou u hetzelfde op elk moment moeten kunnen beheren. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact Gmail servicenummer. De technici zijn dan beschikbaar om u in een mum van tijd te begeleiden met verdere passende stappen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *