Hoe Kan Ik Het Geblokkeerde E-Mailadres In Gmail Deblokkeren?

Wilt u het geblokkeerde e-mailadres in Gmail kunnen deblokkeren, daarom bent u op zoek naar betrouwbare stappen om dit voor elkaar te krijgen? Welnu, dan bent u zeker op de perfecte site beland, want hier wordt u binnen de kortste keren geholpen met de meest geschikte stappen. Maar als je ook andere Gmail-problemen of vragen hebt waar je last van hebt, kun je op elk gewenst moment het Gmail-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de meest efficiënte en toegewijde experts u meteen de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om de geblokkeerde e-mailadressen van uw Gmail-account te deblokkeren:

  • U moet beginnen met het selecteren van het tandwielpictogram ‘Instellingen’ en vervolgens de optie ‘Alle instellingen bekijken’ kiezen.
  • Hierna moet u op de pagina ‘Instellingen’ het tabblad ‘Filters en geblokkeerde adressen’ selecteren.
  • En nu, net onder aan de pagina, ziet u een gedeelte voor de geblokkeerde adressen. Dit zijn de adressen die u automatisch naar ‘Spam’ hebt gefilterd met de functie ‘Blokkeren’.
  • Vervolgens moet je het adres vinden dat je wilt deblokkeren, en dan moet je gewoon de knop ‘Deblokkeren’ selecteren.
  • U moet nu de knop ‘Deblokkeren’ selecteren om te bevestigen dat u het adres wilt deblokkeren en ook alle toekomstige e-mail naar uw Postvak IN wilt sturen.
  • Eindelijk, eindelijk zullen al uw toekomstige e-mails van het niet-geblokkeerde adres in uw gewone Postvak IN verschijnen, tenzij er een ander filter is dat ze ergens anders naartoe stuurt.

In het geval dat u het e-mailadres niet kunt deblokkeren, moet u ervoor kiezen om een ​​e-mailadres uit het filter te verwijderen dat die e-mails blokkeert, of u kunt het filter gewoon verwijderen, en dit is een van de beste manieren om te voorkomen dat e-mails worden geblokkeerd.

Nadat u het bovenstaande proces dienovereenkomstig hebt doorlopen, zou u tevreden moeten zijn met de resultaten en zou u dit op elk moment zelf moeten kunnen doen. Als u echter problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Gmail Bellen nummer. Dan zijn de technici er om u direct te begeleiden met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *