Hoe Stel Ik De ‘Reply-To’-Instellingen In Gmail In?

Wil je leren hoe je de ‘reply-to’-instellingen in Gmail instelt? Als dat zo is, moet je blij zijn dat je eindelijk de blog hebt bereikt die je zou moeten hebben. En als u ook andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u op elk gewenst moment het Gmail-klantenservicenummer bellen. Dan zullen de meest efficiënte experts u in een mum van tijd voorzien van de nuttige oplossingen die nodig zijn.

De volgende stappen zijn om een ​​’reply-to’-e-mailadres in uw Gmail-account in te stellen; u hoeft alleen de instructies op te volgen om de vereiste oplossingen te krijgen:

 Allereerst moet u het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren en vervolgens de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren in het vervolgkeuzemenu.
 Ga daarna naar het tabblad ‘Accounts en import’.
 En nu moet je in het gedeelte ‘E-mail verzenden als’ de knop ‘Informatie bewerken’ selecteren naast het e-mailadres waarvoor je een antwoordadres wilt instellen.
 En dan moet je de optie ‘Specificeer een ander ‘reply-to’-adres’ selecteren.
 Vervolgens moet u rechts in het tekstvak ‘Reply-to-adres’ het adres invullen waarop u antwoorden wilt ontvangen.
 U moet nu de knop ‘Wijzigingen opslaan’ kiezen.
 Vervolgens moet u dit proces herhalen voor elk van de e-mailadressen die u gebruikt.
 Eindelijk, als u wilt stoppen met het gebruik van het antwoordadres, moet u deze stappen opnieuw doorlopen, het e-mailadres wissen en dan moet u de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren

Als je je afvraagt ​​​​waarom je het ‘Reply-to’-adres in Gmail zou moeten wijzigen, moet je het volgende weten;

De reden om het Rely-to-adres in Gmail te wijzigen, is wanneer u meerdere ‘e-mail verzenden als’-adressen aan uw account heeft gekoppeld en u niet wilt dat antwoorden naar die accounts worden verzonden.

Als u eenmaal het bovenstaande proces hebt gevolgd, zou het goed moeten zijn om zonder problemen toegang te krijgen tot hetzelfde. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Gmail nummer. Dan zullen de technici er zeker zijn om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *