Hoe Stuur Ik Afzonderlijke Gmail-Berichten In Een Gesprek Door?

Wil je leren hoe je afzonderlijke Gmail-berichten in een gesprek kunt doorsturen? Welnu, dan bent u zeker bij de perfecte blog terechtgekomen en wordt u direct geholpen. Maar als u andere zorgen heeft die u ook dwars zitten, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zullen de efficiënte en toegewijde experts u van het nodige voorzien.

Volg het genoemde dienovereenkomstig om uw individuele Gmail-berichten in een gesprek door te sturen:

 U moet beginnen met het selecteren van het gesprek met de e-mail die u wilt doorsturen om de discussielijn te openen.
 Selecteer vervolgens het bericht dat u wilt doorsturen om het uit te vouwen.

OPMERKING: Als u het bericht dat u wilt verzenden niet ziet, moet u elk bericht in het gesprek weergeven. Kijk dan aan de linkerkant, net onder de eerste e-mail, en selecteer vervolgens de cirkel met een nummer.

 Hierna moet u de optie ‘Meer’ selecteren (de drie verticaal uitgelijnde stippen).
 Je moet nu de knop ‘Doorsturen’ kiezen.
 En nu moet u in het veld ‘Aan’ het e-mailadres van de ontvanger invoeren.
 Vervolgens moet u desgewenst de hoofdtekst van de e-mail bewerken.
 Om het onderwerpveld te kunnen bewerken, moet u de pijl naast het veld ‘Van’ selecteren en vervolgens de optie ‘Onderwerp bewerken’ kiezen. Hierna zou u de e-mail in een apart venster moeten zien verschijnen.
 Eindelijk, als je klaar bent met de bovenstaande stappen, hoef je alleen maar de knop ‘Verzenden’ te selecteren.

Als u het laatste bericht in een thread wilt doorsturen, moet u ook de knop ‘Doorsturen’ selecteren om het e-mailbericht te verzenden. U moet weten dat deze optie alleen wordt weergegeven in de laatste e-mail in een thread. En als u alle andere berichten in het gesprek wilt doorsturen, hoeft u alleen de bovenstaande stappen te doorlopen.

Als u klaar bent met het volgen van de stappen zoals aangegeven, moet u tevreden zijn met het resultaat. Als u echter een probleem ondervindt, moet u contact Gmail nummer. De technici zullen beschikbaar zijn om u te begeleiden met verdere passende oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *