Stappen Om Een ​​Vakantiebeant Woorder In Gmail In Te Stellen

Bent u op zoek naar nauwkeurige stappen om een ​​vakantie responder in Gmail in te stellen? Dan bent u zeker binnen de kortste keren geholpen met de beste oplossingen. En als u andere vragen hierover heeft, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zullen de hooggek walificeerde experts u de benodigde oplossingen bieden.

Volg de onderstaande stappen zorgvuldig om een ​​afwezigheidshul pverlener in te stellen in uw Gmail-account:

 Je moet beginnen met het selecteren van het tandwielpictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van Gmail.

 Vervolgens moet je de optie ‘Bekijk alle instellingen’ selecteren.

 En dan moet je het tabblad ‘Algemeen’ selecteren.

 En nu moet je in het gedeelte ‘Vakantiebeantwoorder’ de ‘Vakantiebeantwoorder aan’ selecteren.

 Hierna moet u een onderwerp zoals ‘Afwezig tot en met de 24e’ invoeren in het opgegeven veld en de hoofdtekst van het bericht.

TIP: Houd er rekening mee dat uw bericht moet vermelden wanneer u afwezig bent, de datum waarop u weer op kantoor zult zijn, met wie u contact moet opnemen in uw afwezigheid (samen met hun contactgegevens), en ook of u al dan niet zal e-mails controleren terwijl u weg bent.

 Selecteer nu in het veld ‘Eerste dag’ de eerste datum van uw afwezigheid. En selecteer vervolgens ‘Laatste dag’ en geef ook de laatste datum op dat u niet op kantoor bent.

 Maar als je alleen automatische antwoorden wilt sturen naar mensen in je adresboek, dan moet je de optie ‘Alleen een reactie sturen naar mensen in mijn contacten’ selecteren.

 Eindelijk, eindelijk, onderaan het scherm, moet je de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.

Je kunt ook voorkomen dat Gmail automatische antwoorden op bepaalde berichten verzendt door filters in te stellen die deze berichten verwijderen. Dus als u Gmail binnen 30 dagen opent, kunt u deze berichten eenvoudig herstellen vanuit de map ‘Prullenbak’.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou u tevreden moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk te verwerken. Maar als u problemen tegenkomt, kunt u altijd contact opnemen met het Gmail Klantenservice Nederland. Dan zullen de in aanmerking komende technici u onmiddellijk begeleiden met de meest geschikte oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *