Wat Zijn De Stappen Om Gmail In Iphone Mail In Te Stellen?

Heb je hulp nodig bij de meest geschikte stappen om Gmail in iPhone Mail in te stellen? Welnu, dan zult u zeker meteen van het nodige worden voorzien. En als u ook hulp nodig heeft bij andere Gmail-vragen, kunt u bellen met het Gmail klantenservice nummer. Dan zal het efficiënte team ervoor zorgen dat u met absoluut nuttige oplossingen wordt geholpen.

Hieronder volgen de stappen om uw Gmail-account in iPhone Mail in te stellen met IMAP:

 Allereerst moet u beginnen met het inschakelen van IMAP voor Gmail.
 En dan moet je op het startscherm van de iPhone ‘Instellingen’ openen.
 Vervolgens moet u naar de opties ‘Wachtwoorden en accounts > Account toevoegen’ gaan en vervolgens Google kiezen.

OPMERKING: u moet ook weten dat deze schermen in oudere versies van de Mail-app een andere naam hebben. dus u moet ‘Mail > Contacten > Agenda’s kiezen en vervolgens naar het gedeelte ‘Account toevoegen > Google Mail’ gaan.

 U moet nu uw Gmail-e-mailadres invoeren en vervolgens de knop ‘Volgende’ kiezen.
 Dan moet je ook je Gmail-wachtwoord invoeren en opnieuw op de knop ‘Volgende’ klikken.
 En als er nu een bericht over de tweefactorauthenticatie (2FA) op uw scherm verschijnt, moet u de gegeven instructies volgen. U ziet dit echter alleen als u de 2FA voor uw Gmail-account heeft ingeschakeld.
 Zet vervolgens de tuimelschakelaar ‘Mail’ aan om ervoor te zorgen dat uw e-mail kan worden gebruikt. En nu kunt u ook andere items inschakelen om contacten, agenda-afspraken en notities te synchroniseren.
 Hierna moet u de knop ‘Opslaan’ kiezen.
 Eindelijk hoef je alleen maar op de startknop te drukken om het startscherm te verlaten.

TIP: U moet weten dat als u ervoor kiest om uw Gmail-account aan andere e-mailadressen te koppelen, u Gmail-berichten kunt verzenden vanuit iPhone Mail.

Als u klaar bent met het hierboven gegeven proces, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde te openen. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Gmail telefoonnummer. De technici zullen dan aanwezig zijn om samen met de beste oplossingen te begeleiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *