Wat zijn de stappen om mijn e-mailhandtekening in Gmail te verwijderen?

Heeft u goede begeleiding nodig met de meest geschikte stappen om uw e-mailhandtekening uit uw Gmail-account te kunnen verwijderen? Welnu, precies in deze blog wordt u zeker in een mum van tijd geholpen met de benodigde stappen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u zonder vertraging bellen op het Gmail klantenservicenummer. En dan zijn de hoogopgeleide experts onmiddellijk beschikbaar om u te helpen met het nodige.

Als u nu de e-mailhandtekening van uw Gmail-account wilt verwijderen, kunt u dit eenvoudig doen door de schakelaar Automatische handtekening uit te schakelen.

Hieronder volgen de stappen om de automatische ondertekening in uw Gmail-account uit te schakelen:

  • Je moet eerst beginnen met het selecteren van het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de navigatiebalk van Gmail, die zich in de rechterbovenhoek bevindt.
  • Vervolgens moet je de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren in het menu dat op je scherm verschijnt.
  • En dan moet je naar het gedeelte ‘Algemeen’ gaan.
  • U moet nu ongeveer halverwege naar beneden scrollen naar het gedeelte ‘Handtekening’. En dan moet u ervoor zorgen dat de knop ‘Geen handtekening’ is geselecteerd net onder het gedeelte ‘Handtekening’. Waarna Gmail alle handtekeningen opslaat die je voor je accounts hebt ingesteld, en je hoeft ze niet opnieuw in te voeren wanneer je e-mailhandtekeningen weer inschakelt.
  • Hierna moet je de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.
  • En nu moet je weten dat je, door de automatische handtekening uit te schakelen, gemakkelijk je eigen persoonlijke handtekening voor verschillende e-mails kunt toevoegen. En als u heeft besloten uw oude handtekening te gebruiken, hoeft u deze alleen maar te selecteren en vervolgens nogmaals op de knop ‘Wijzigingen opslaan’ te klikken.

Als je klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, dan zou je goed moeten zijn met de resultaten. Maar als u problemen ondervindt, kunt u altijd zonder enige aarzeling Contact opnemen met Gmail-telefoonnummer . Waarna de getalenteerde technici u verder begeleiden met de beste oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *